Založ si blog

Gratulácia , redaktorovi pánu Féjerovi ku cene a oceneniu jeho.

Dnes som bola milo prekvapená oznámením ocenenia pána reaktora Féjera ,poznám ho ešte z inej televízii kde tiež patril medzi špičku novinársku a redaktorskú.

Znova bol ocenený za príbeh ktorí ozaj si zaslúžil aspoň pozornosť a všetkých nás občanov .

Ako sa môže človek dostať do začarovaného kruhu a vôbec nevie o tejto jeho situácii životnej.

Škoda že tieto príbehy nám neponúkajú vo viacerých redakciách .

Bodaj by bolo viac takých ocenených a zverejnených životných osudov našich spoluobčanov.

Žijeme ozaj veľmi rýchlu a veľmi čudnú dobu no ešte je dobre ak sú redaktori ktorí sa snažia o tomto napísať a dať to nám ostatným na rozmýšľanie a zváženie doby a času.

ďakujem vám pán redaktor a veľa prospešnej práce ešte pre obyčajných občanov a vašu aspoň takú pomoc tým čo sa v zlej situácii ocitnú ,nie vlastnou vinnou.

Nepriateľ- môjho nepriateľa, je môj Priateľ ! : -)))

21.05.2015

Takto sme sa všetci dobrovolne dali prevychovať. Nie,vôbec to nie je vina ani jedného politika a ani jednej strany u nás. Skrátka,dostali nás na lepší život a vždy vedia vyriešiť aj dlhodobý problém,ak sa to týka nás a ich -nepriateľa. Dlhodobé problémy,vyriešia. Sme šťastní a vôbec nás už nezaujíma a ostanem ešte vôbec -človekom ? Ak,by sme ozaj sa začítali v [...]

Sme, ešte ĽUDIA ?

08.05.2015

Čo sa to vlastne s nami stalo ? Čo vlastne žijeme ? O čom sú naše životné ciele a vôbec život náš ? Vieme sa ešte rozpamätať na roky minulé a ako sa žilo medzi nami občanmi aj ked bola doba aká bola ? Pamätáme sa ,že sme boli ku sebe ohľaduplnejší a vedeli sme pochopiť bez posmeškov a narážok toho druhého ,čo mal problém ? Sme vôbec ešte ľudia alebo už len [...]

Stačí jedna funkcia a opozícia je v rozklade.

07.05.2015

V našej opozícii to vie vydržať vždy len dovtedy dokiaľ sa nejedná o voľnú funkciu. Aj tentokrát nesklamala nás občanov, ešte sa ani nevolí a už jedná z najsilnejších opozičných strán si postavila svojho koňa pána K.Mitríka a vôbec jej nevadí že ostatné strany v opozícii majú iného a tiež kvalitného kandidáta na šéfa NKU. Preto sa vždy pýtam bolo by nám [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 73024x
Priemerná čítanosť článkov: 2518x

Autor blogu

Kategórie