Založ si blog

Nepriateľ- môjho nepriateľa, je môj Priateľ ! : -)))

Takto sme sa všetci dobrovolne dali prevychovať.

Nie,vôbec to nie je vina ani jedného politika a ani jednej strany u nás.

Skrátka,dostali nás na lepší život a vždy vedia vyriešiť aj dlhodobý problém,ak sa to týka nás a ich -nepriateľa.

Dlhodobé problémy,vyriešia.

Sme šťastní  a vôbec nás už nezaujíma a ostanem ešte vôbec -človekom ?

Ak,by sme ozaj sa začítali v historických románoch a publikáciách videli by sme samých seba ,jedinec má problém ,pomôže zradiť blízkeho a mám po starostiach svojích.

To,nikdy nie je vina politika alebo iných štátnych funkcionárov ,za všetkým sme -my jedinci a schopní spraviť všetko pre seba.

Začíname u nás éru veľmi nie dobrú, ničíme sa ako národ sami.

Na svete sa to nepodarilo nikdy dostať na svoju potrebu ,také veľké množstvo chudoby a z problémami občanov,sme vraj zatiaľ PILOTNY SKUŠOBNY PROJEKT -ako kedysi ,pána Zajaca v ZDRAVOTNICTVE ,

pokusní občania a čo a ako to vyjde našim vyvoleným.

Novinári vedia veľa a musia prežiť ,nikdy netreba preto odsudzovať ich,oni len sú na vyššej úrovni a nechcú padnúť na -dno Smetiska človeka.

Preto im je potrebné vzdávať úctu a skôr si vziať príklad od nich.

Ak majú byť ,vydierateľní ,tak radšej -nepíšu,neoznamujú a žijú slušný život .

To bude určite ich -devízou do budúcnosti ,ak by sa niečo zmenilo alebo zvrtlo v štáte.

Nakoľko ,nikto nikdy nevie a o tomto je náš život ,okradajú nás a dávajú a pomáhajú len tím ,ktorí im omôžu a poudávať svjho suseda,kamaráta,priateľa a títo nevedia o tomto nič.

To sme -my -to sme a boli sme vždy národ zapredancov a iné si ani -nezaslúžime ,tak žime a dožívajme si svoje otroctvo ,je nám dobre ,či nie?

 

Sme, ešte ĽUDIA ?

08.05.2015

Čo sa to vlastne s nami stalo ? Čo vlastne žijeme ? O čom sú naše životné ciele a vôbec život náš ? Vieme sa ešte rozpamätať na roky minulé a ako sa žilo medzi nami občanmi aj ked bola doba aká bola ? Pamätáme sa ,že sme boli ku sebe ohľaduplnejší a vedeli sme pochopiť bez posmeškov a narážok toho druhého ,čo mal problém ? Sme vôbec ešte ľudia alebo už len [...]

Stačí jedna funkcia a opozícia je v rozklade.

07.05.2015

V našej opozícii to vie vydržať vždy len dovtedy dokiaľ sa nejedná o voľnú funkciu. Aj tentokrát nesklamala nás občanov, ešte sa ani nevolí a už jedná z najsilnejších opozičných strán si postavila svojho koňa pána K.Mitríka a vôbec jej nevadí že ostatné strany v opozícii majú iného a tiež kvalitného kandidáta na šéfa NKU. Preto sa vždy pýtam bolo by nám [...]

Gratulácia , redaktorovi pánu Féjerovi ku cene a oceneniu jeho.

06.05.2015

Dnes som bola milo prekvapená oznámením ocenenia pána reaktora Féjera ,poznám ho ešte z inej televízii kde tiež patril medzi špičku novinársku a redaktorskú. Znova bol ocenený za príbeh ktorí ozaj si zaslúžil aspoň pozornosť a všetkých nás občanov . Ako sa môže človek dostať do začarovaného kruhu a vôbec nevie o tejto jeho situácii životnej. Škoda že tieto [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 72845x
Priemerná čítanosť článkov: 2512x

Autor blogu

Kategórie