Založ si blog

Občania , všetci čo nechcete počúvať príkaz“NSA“ BND“príďte.

Na základe nového poznania veci a skutočností ,vás spoluobčania chcem požiadať neprídeme a nestretneme sa v BA na námestí SNP ,vraj zasa musíme počúvať ,USA,NSA,BND a neviem koho .

 

no skončili sme z totalizmom v 89 aby sme nepočúvali príkazy z MOSKVY !!!!Vraj si máme sami rozhodovať.

a dnes mi je oznámené ,že teraz musíme zo západu a to je USA a Nemecko!!!

prečítajte si to na vlastné či a zobuďme sa ,prečo sme si ISTOTY z roka 89 zrušili a teraz CHUDOBU máme a PRIKAZY sú z USA a NEMECKA!

idú teplé dni treba sa vedieť v mestách spojiť a prísť na výlet do Blavy , títo vám teraz nepomôžu oni už sú za ZENITOM!

Nepriateľ- môjho nepriateľa, je môj Priateľ ! : -)))

21.05.2015

Takto sme sa všetci dobrovolne dali prevychovať. Nie,vôbec to nie je vina ani jedného politika a ani jednej strany u nás. Skrátka,dostali nás na lepší život a vždy vedia vyriešiť aj dlhodobý problém,ak sa to týka nás a ich -nepriateľa. Dlhodobé problémy,vyriešia. Sme šťastní a vôbec nás už nezaujíma a ostanem ešte vôbec -človekom ? Ak,by sme ozaj sa začítali v [...]

Sme, ešte ĽUDIA ?

08.05.2015

Čo sa to vlastne s nami stalo ? Čo vlastne žijeme ? O čom sú naše životné ciele a vôbec život náš ? Vieme sa ešte rozpamätať na roky minulé a ako sa žilo medzi nami občanmi aj ked bola doba aká bola ? Pamätáme sa ,že sme boli ku sebe ohľaduplnejší a vedeli sme pochopiť bez posmeškov a narážok toho druhého ,čo mal problém ? Sme vôbec ešte ľudia alebo už len [...]

Stačí jedna funkcia a opozícia je v rozklade.

07.05.2015

V našej opozícii to vie vydržať vždy len dovtedy dokiaľ sa nejedná o voľnú funkciu. Aj tentokrát nesklamala nás občanov, ešte sa ani nevolí a už jedná z najsilnejších opozičných strán si postavila svojho koňa pána K.Mitríka a vôbec jej nevadí že ostatné strany v opozícii majú iného a tiež kvalitného kandidáta na šéfa NKU. Preto sa vždy pýtam bolo by nám [...]

Zuckerberg

Zakladateľ Facebooku má 40 rokov. Ako darček si kúpil jachtu za 300 miliónov

14.05.2024 08:00

Mark Zuckerberg si k narodeninám zadovážil luxusnú loď, ktorú vyrobili na objednávku ruského oligarchu. Zaplatená cena je však preňho maličkosť, vráti sa mu už za tri mesiace.

Kuznecov

Začína sa čistka generálov? Po zosadení Šojguho zatkli šéfkádrováka ministerstva obrany

14.05.2024 07:25

Kukláči násilne vnikli do vily generála Kuznecova, vytiahli ho z postele a aj s manželkou odviedli na výsluch.

kolóna, Zvolen

Dlhé kolóny vo Zvolene sú pre šoférov skúškou nervov. Oprava mosta tam potrvá do októbra

14.05.2024 07:00

Práce ešte len odštartovali, no šoférom už teraz „tečú“ nervy. Pri pomyslení, že to potrvá celé mesiace, sa chytajú za hlavu.

Zuzana Dolinková, Martina Šimkovičová

Hlasovací trojboj: Ministerky odvolávanie ustoja, osud FPU je spečatený. Hlas ustúpil, SNS si musí dávať pozor

14.05.2024 06:00

Podľa politológ síce leží zodpovednosť v prípade FPU na pleciach SNS, no ak si pri riadení fondu nedá pozor, môžu tu vzniknúť podobné podozrenia z klientelizmu a netransparentnosti ako v minulosti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 73226x
Priemerná čítanosť článkov: 2525x

Autor blogu

Kategórie