Založ si blog

Parný valec , dohadzuje uhlie , „pozor“ zatiaľ mu vychádza všetko a mne nič.

Ráno múdrejšie večera a kedže ráno parný valec zakúri v radoch opozičných znova.

Deň 24.04.2015 hodina 9.00 a ide sa do tej chamrade , vravia si v parnom valci u nás.

Ono ,nič nie najhoršie aj v živote ľudí ,ako bezmocnosť .

A tejto máme od revolúcii bohate ,my občania.

Za toho svätého nevieme si zvoliť politikov ,čo budú kradnúť no rozumne .

Zajtra sa chystá odvolanie podpredsedu parlamentu , neviem prečo no ani to nemusím vedieť ,hlavne že to vedia aktéri odvolávania.

Ono ,aj my sa správame ku sebe presne tak ako naši politici , chytáme sa na banalitách a dôležité témy necháme zaniknúť.

čo tam po tom ,že máme život horší ako za ranného kapitalizmu , hlavne že nemáme povinnú prácu,čiže zamestnanie , povinne mať výplatu v stanovený deň ,atd.,

Nezožerte ma , nikdy sa už nechcem vracať do historie ,no že sme si od bývalých zapadniarov už neprevzali ich , výhody demokracie a všetkého dobra pre národ ,to ma irituje a veľmi .

Ešte ak čítam poniektoré výkriky ,že ty si taká a ty taký a pritom sme všetci na ceste do pekla a na majdan ,dnes v aute na ceste domov v rádiu sa vyjadril jeden múdry pán ,nepoviem meno nakoľko až po tejto vete ,že sme Ukrajina a skrytá forma , som ozaj spozornela.Z dôvodu toho prekliateho Váhostavu a spol.

Oligarchovia vraj už riadia náš štát a tak podobne ,nebudem písať dalej ,ak ste to nepočuli osobne vy ,tak možno vám to niekto potvrdí .

Bolo to niečo na zvracanie ,čo sme sa tu popísali a poľutovali občanov Ukrajiny a tu máš na občianka, už sa budem ladiť na rádio IMPULZ ono to nebude o nás a nebude sa to zlé počúvať.

Nepriateľ- môjho nepriateľa, je môj Priateľ ! : -)))

21.05.2015

Takto sme sa všetci dobrovolne dali prevychovať. Nie,vôbec to nie je vina ani jedného politika a ani jednej strany u nás. Skrátka,dostali nás na lepší život a vždy vedia vyriešiť aj dlhodobý problém,ak sa to týka nás a ich -nepriateľa. Dlhodobé problémy,vyriešia. Sme šťastní a vôbec nás už nezaujíma a ostanem ešte vôbec -človekom ? Ak,by sme ozaj sa začítali v [...]

Sme, ešte ĽUDIA ?

08.05.2015

Čo sa to vlastne s nami stalo ? Čo vlastne žijeme ? O čom sú naše životné ciele a vôbec život náš ? Vieme sa ešte rozpamätať na roky minulé a ako sa žilo medzi nami občanmi aj ked bola doba aká bola ? Pamätáme sa ,že sme boli ku sebe ohľaduplnejší a vedeli sme pochopiť bez posmeškov a narážok toho druhého ,čo mal problém ? Sme vôbec ešte ľudia alebo už len [...]

Stačí jedna funkcia a opozícia je v rozklade.

07.05.2015

V našej opozícii to vie vydržať vždy len dovtedy dokiaľ sa nejedná o voľnú funkciu. Aj tentokrát nesklamala nás občanov, ešte sa ani nevolí a už jedná z najsilnejších opozičných strán si postavila svojho koňa pána K.Mitríka a vôbec jej nevadí že ostatné strany v opozícii majú iného a tiež kvalitného kandidáta na šéfa NKU. Preto sa vždy pýtam bolo by nám [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 73038x
Priemerná čítanosť článkov: 2519x

Autor blogu

Kategórie