Založ si blog

Prehrala som, ani Fico Neodstúpil ba, ani Rozprávočka nevyšla . .. ..

Nuž v živote sa musí vedieť človek aj pokoriť a napísať , sorry myslela som , že p.Fico podá Demisiu !

No , vo svete sú iný politici a iné charaktery ľudí v politike.

Ak ,niekto povie že chce byť v prospech občana ,nemôže narýchlo konať pre všetkých a prijímať zákon , no pokiaľ by sa to týkalo občanov tak má čas a harmonogram vlády.

Aj v tejto dobe zažívame znova čudné politické hry, najprv pre neodbornosť tendra akože odvolá pani ministerku zdravotníctva a v okamihu ju obsadia do funkcie v Bruseli.

Tomu sa povie ,že to ani tí zlí „komunisti“ nedokázali takto okato politikov čo by evidentne pochybili nasadili na ešte lepšie miestečko.

Neviem ,možno je ozaj niečo vo vesmíre a v ovzduší ,no to čo teraz žijeme sa nedá porovnať ani z socializmom ,čiže z komunistami.

U nich každý kto sa dal nachytať na hruškách a vyšlo jeho pochybenie na verejnosť ,bol okamžite stiahnutý a daný na okraj aby nesvietil a nebol na očiach občana.

Veľa chýb narobili sme ako občania a preto sa už aj zarytí písateľia začínajú zaoberať hocičím a obchádzajú denný život občana vo svojich blogoch.

Jedno ale dá sa na uliciach zistiť už meno politika Fico , nehrá také nadšenie a vieru v jeho osobu.

Možno je to signál iný ,čo príde neviem ,nechcem zasa niečo napísať a potom sa vám všetkým ospravedlňovať ,počkám a dočkám.

Jedno ale viem ,že sú občania dosť sklamaní z tejto vlády a pána premiéra , nuž čo naletieť na pekné rečičky ,sľuby a vraj slušné vystupovanie sa neoplatí .

Ako dieťa som mala česť bývať v bytovke z pánmi hercami , Peter Gažo, Anton Tron, a pán A.Tron mal tiež syna herca Jara ten si zahral rolu vo filme ,Tisícročná včela.

Spomínal a rozprával o príbehoch a situáciách pri natáčaní filmu.

Jedno mi ozaj utkvelo v pamäti ,že pri poháriku si vraj po vtipoch a dosť peprených len tak zahrešil jeho kolega ozaj Slovenská jednička a hlavná postava vo filme , neb.J.K.

Na , jeho slová zareagovala vtedy jedná dáma sediaca s nimi v krčme , vtedy ten pán herec jej slušne povedal , nie na tom záleží ako a čo rozprávam , no ako žijem a či viem žiť.

Jarko bol tiež káder, no zábavu a navodiť vám smiech dokázal vždy aj ked čakal na korunky za film , bol to skrátka človek a vtedy som zistila ,že dnes už aj naši umelci sa stránia , ľudovej zábave ,rozosmiať občanov ,skrátka je všetko iné.

Možno preto my občania strácame aj to málo ,čo sme ešte v komunizme mali ako ľudia v sebe zakodované.

Skrátka ,hanba bola kradnúť, zabíjať, no nikdy nie si poriadne zahrešiť na niečo zlé čo nás postihlo v každodennom živote.

Všetko sa mení a ako som písala v úvode asi je to vo vesmíre tak nastavené.

Nepriateľ- môjho nepriateľa, je môj Priateľ ! : -)))

21.05.2015

Takto sme sa všetci dobrovolne dali prevychovať. Nie,vôbec to nie je vina ani jedného politika a ani jednej strany u nás. Skrátka,dostali nás na lepší život a vždy vedia vyriešiť aj dlhodobý problém,ak sa to týka nás a ich -nepriateľa. Dlhodobé problémy,vyriešia. Sme šťastní a vôbec nás už nezaujíma a ostanem ešte vôbec -človekom ? Ak,by sme ozaj sa začítali v [...]

Sme, ešte ĽUDIA ?

08.05.2015

Čo sa to vlastne s nami stalo ? Čo vlastne žijeme ? O čom sú naše životné ciele a vôbec život náš ? Vieme sa ešte rozpamätať na roky minulé a ako sa žilo medzi nami občanmi aj ked bola doba aká bola ? Pamätáme sa ,že sme boli ku sebe ohľaduplnejší a vedeli sme pochopiť bez posmeškov a narážok toho druhého ,čo mal problém ? Sme vôbec ešte ľudia alebo už len [...]

Stačí jedna funkcia a opozícia je v rozklade.

07.05.2015

V našej opozícii to vie vydržať vždy len dovtedy dokiaľ sa nejedná o voľnú funkciu. Aj tentokrát nesklamala nás občanov, ešte sa ani nevolí a už jedná z najsilnejších opozičných strán si postavila svojho koňa pána K.Mitríka a vôbec jej nevadí že ostatné strany v opozícii majú iného a tiež kvalitného kandidáta na šéfa NKU. Preto sa vždy pýtam bolo by nám [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 73042x
Priemerná čítanosť článkov: 2519x

Autor blogu

Kategórie