Založ si blog

Váž. pán Robert Fico , ODSTUPTE ! !! Škodíte . .OBČANIA si VAS , NEZASLUŽIA-VERILI VAM. .. .

Viem ,čo je byť človekom ,viem čo je byť politikom ,viem čo je byť synom svojej matky, viem ako ma vychovali taký som ,pán Fico čo Vy nato???

Sila,Moc, Umlčovanie, Šírenie strachu , Izolovanie ľudí a rodín od seba , Rozbíjanie najbližších, to všetko vás od malička vychovávali alebo až v dospelosti ste pochopili ,som NADČLOVEK a môžem Všetko?

V mladosti som o takýchto v politike čítala a veru , bolo im to zrátané alebo sa sami ako HITLER stiahli do neba , JA jedine JA !

OTVORENE VERITE ŽE VY NEDOSTANETE -ODMENU?

 

Vážený pán premiér , keby ste bol ozaj charakter a slušný ,nie zákerny a fico-farizej !-podal by ste -DEMISIU a odišiel si trocha ODDYCHNUŤ .

Čo ste spravil ,pre bežného občana?

 

čo ste spravil ,pre matky s deťmi?

 

Čo ste spravil ,pre tých čo každý deň tvrdo pracujú a nemajú ,ani na obživu rodiny?

 

Vôbec ,ste ešte človekom alebo už len tá osoba Fico a strana SMER čo v NRSR  stvára SPROSTOSTI a ešte s tou LAŠŠAKOVOU?

Viete ,vôbec čo ste spravili a ako ponížili národ SLOVENSKY !

Strach,Obavy,Nesťažuj sa občan, PODVOD A KLAMSTVO -je VAŠOU ZBRAŇOU !

Robert  FICO -keby ste už NEBOL vo funkciách štátu , možno by aj sa zistilo ,že začali veľké ISTOTY pre OBČANOV SLOVENSKA !

Robert FICO , ak Vy máte aj zo stranou charakter ,tak zmiznete ,nebudete čakať na´dalšie rozkrádanie a dohodenie -TENDRA pre Vás a VAŠICH SUPUTNIKOV zo SMERU !

OBČANIA poznali ,že NETVOR ostane NETVOROM a že zo PSA už SLANINA nebude -TO STE VY pán ROBERT FICO!

Podvádzate a OBČAN MA -TIE VAŠE z PLAGATA -HOLE ZADKY -TO SU VAŠE -KREACIE p.ROBERT FICO ,za ZADKAMI STE SA SKRYVAL na PLAGATOCH aby ste sa DOSTAL ku CELEMU SLOVENSKU a OBČAN sa STAL OTROKOM vašich -CHUŤOK a POHNUTOK !!!

Aj tu na portáli písal jeden prispievateľ -cit:

ROBKO ,ak máš GULE DAJ SI ODCHOD a CHOĎ si ODDYCHNUŤ ! koniec cit.- no pasuje to aj na Vás pán PREMIER ,ako VAŠ““ HOLY ZADOK Z PLAGATA““ -na ZACHODOVU MISU !!!

CHCETE ,možno niečo iné zažiť ,myslíte si že po vašom vládnutí a podvodoch a strachu ,Slováci sa budú STRANIŤ -PRAVICE ?-NIE ,VĎAKA Vám ste nás PRESVEDČIL že to -BOLA ZLATA PRAVICA !

 

 

Nepriateľ- môjho nepriateľa, je môj Priateľ ! : -)))

21.05.2015

Takto sme sa všetci dobrovolne dali prevychovať. Nie,vôbec to nie je vina ani jedného politika a ani jednej strany u nás. Skrátka,dostali nás na lepší život a vždy vedia vyriešiť aj dlhodobý problém,ak sa to týka nás a ich -nepriateľa. Dlhodobé problémy,vyriešia. Sme šťastní a vôbec nás už nezaujíma a ostanem ešte vôbec -človekom ? Ak,by sme ozaj sa začítali v [...]

Sme, ešte ĽUDIA ?

08.05.2015

Čo sa to vlastne s nami stalo ? Čo vlastne žijeme ? O čom sú naše životné ciele a vôbec život náš ? Vieme sa ešte rozpamätať na roky minulé a ako sa žilo medzi nami občanmi aj ked bola doba aká bola ? Pamätáme sa ,že sme boli ku sebe ohľaduplnejší a vedeli sme pochopiť bez posmeškov a narážok toho druhého ,čo mal problém ? Sme vôbec ešte ľudia alebo už len [...]

Stačí jedna funkcia a opozícia je v rozklade.

07.05.2015

V našej opozícii to vie vydržať vždy len dovtedy dokiaľ sa nejedná o voľnú funkciu. Aj tentokrát nesklamala nás občanov, ešte sa ani nevolí a už jedná z najsilnejších opozičných strán si postavila svojho koňa pána K.Mitríka a vôbec jej nevadí že ostatné strany v opozícii majú iného a tiež kvalitného kandidáta na šéfa NKU. Preto sa vždy pýtam bolo by nám [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 73092x
Priemerná čítanosť článkov: 2520x

Autor blogu

Kategórie