Založ si blog

Prehrala som, ani Fico Neodstúpil ba, ani Rozprávočka nevyšla . .. ..

Nuž v živote sa musí vedieť človek aj pokoriť a napísať , sorry myslela som , že p.Fico podá Demisiu !

No , vo svete sú iný politici a iné charaktery ľudí v politike.

Ak ,niekto povie že chce byť v prospech občana ,nemôže narýchlo konať pre všetkých a prijímať zákon , no pokiaľ by sa to týkalo občanov tak má čas a harmonogram vlády.

Aj v tejto dobe zažívame znova čudné politické hry, najprv pre neodbornosť tendra akože odvolá pani ministerku zdravotníctva a v okamihu ju obsadia do funkcie v Bruseli.

Tomu sa povie ,že to ani tí zlí „komunisti“ nedokázali takto okato politikov čo by evidentne pochybili nasadili na ešte lepšie miestečko.

Neviem ,možno je ozaj niečo vo vesmíre a v ovzduší ,no to čo teraz žijeme sa nedá porovnať ani z socializmom ,čiže z komunistami.

U nich každý kto sa dal nachytať na hruškách a vyšlo jeho pochybenie na verejnosť ,bol okamžite stiahnutý a daný na okraj aby nesvietil a nebol na očiach občana.

Veľa chýb narobili sme ako občania a preto sa už aj zarytí písateľia začínajú zaoberať hocičím a obchádzajú denný život občana vo svojich blogoch.

Jedno ale dá sa na uliciach zistiť už meno politika Fico , nehrá také nadšenie a vieru v jeho osobu.

Možno je to signál iný ,čo príde neviem ,nechcem zasa niečo napísať a potom sa vám všetkým ospravedlňovať ,počkám a dočkám.

Jedno ale viem ,že sú občania dosť sklamaní z tejto vlády a pána premiéra , nuž čo naletieť na pekné rečičky ,sľuby a vraj slušné vystupovanie sa neoplatí .

Ako dieťa som mala česť bývať v bytovke z pánmi hercami , Peter Gažo, Anton Tron, a pán A.Tron mal tiež syna herca Jara ten si zahral rolu vo filme ,Tisícročná včela.

Spomínal a rozprával o príbehoch a situáciách pri natáčaní filmu.

Jedno mi ozaj utkvelo v pamäti ,že pri poháriku si vraj po vtipoch a dosť peprených len tak zahrešil jeho kolega ozaj Slovenská jednička a hlavná postava vo filme , neb.J.K.

Na , jeho slová zareagovala vtedy jedná dáma sediaca s nimi v krčme , vtedy ten pán herec jej slušne povedal , nie na tom záleží ako a čo rozprávam , no ako žijem a či viem žiť.

Jarko bol tiež káder, no zábavu a navodiť vám smiech dokázal vždy aj ked čakal na korunky za film , bol to skrátka človek a vtedy som zistila ,že dnes už aj naši umelci sa stránia , ľudovej zábave ,rozosmiať občanov ,skrátka je všetko iné.

Možno preto my občania strácame aj to málo ,čo sme ešte v komunizme mali ako ľudia v sebe zakodované.

Skrátka ,hanba bola kradnúť, zabíjať, no nikdy nie si poriadne zahrešiť na niečo zlé čo nás postihlo v každodennom živote.

Všetko sa mení a ako som písala v úvode asi je to vo vesmíre tak nastavené.

Nepriateľ- môjho nepriateľa, je môj Priateľ ! : -)))

21.05.2015

Takto sme sa všetci dobrovolne dali prevychovať. Nie,vôbec to nie je vina ani jedného politika a ani jednej strany u nás. Skrátka,dostali nás na lepší život a vždy vedia vyriešiť aj dlhodobý problém,ak sa to týka nás a ich -nepriateľa. Dlhodobé problémy,vyriešia. Sme šťastní a vôbec nás už nezaujíma a ostanem ešte vôbec -človekom ? Ak,by sme ozaj sa začítali v [...]

Sme, ešte ĽUDIA ?

08.05.2015

Čo sa to vlastne s nami stalo ? Čo vlastne žijeme ? O čom sú naše životné ciele a vôbec život náš ? Vieme sa ešte rozpamätať na roky minulé a ako sa žilo medzi nami občanmi aj ked bola doba aká bola ? Pamätáme sa ,že sme boli ku sebe ohľaduplnejší a vedeli sme pochopiť bez posmeškov a narážok toho druhého ,čo mal problém ? Sme vôbec ešte ľudia alebo už len [...]

Stačí jedna funkcia a opozícia je v rozklade.

07.05.2015

V našej opozícii to vie vydržať vždy len dovtedy dokiaľ sa nejedná o voľnú funkciu. Aj tentokrát nesklamala nás občanov, ešte sa ani nevolí a už jedná z najsilnejších opozičných strán si postavila svojho koňa pána K.Mitríka a vôbec jej nevadí že ostatné strany v opozícii majú iného a tiež kvalitného kandidáta na šéfa NKU. Preto sa vždy pýtam bolo by nám [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 73086x
Priemerná čítanosť článkov: 2520x

Autor blogu

Kategórie