Založ si blog

Parný valec , dohadzuje uhlie , „pozor“ zatiaľ mu vychádza všetko a mne nič.

Ráno múdrejšie večera a kedže ráno parný valec zakúri v radoch opozičných znova.

Deň 24.04.2015 hodina 9.00 a ide sa do tej chamrade , vravia si v parnom valci u nás.

Ono ,nič nie najhoršie aj v živote ľudí ,ako bezmocnosť .

A tejto máme od revolúcii bohate ,my občania.

Za toho svätého nevieme si zvoliť politikov ,čo budú kradnúť no rozumne .

Zajtra sa chystá odvolanie podpredsedu parlamentu , neviem prečo no ani to nemusím vedieť ,hlavne že to vedia aktéri odvolávania.

Ono ,aj my sa správame ku sebe presne tak ako naši politici , chytáme sa na banalitách a dôležité témy necháme zaniknúť.

čo tam po tom ,že máme život horší ako za ranného kapitalizmu , hlavne že nemáme povinnú prácu,čiže zamestnanie , povinne mať výplatu v stanovený deň ,atd.,

Nezožerte ma , nikdy sa už nechcem vracať do historie ,no že sme si od bývalých zapadniarov už neprevzali ich , výhody demokracie a všetkého dobra pre národ ,to ma irituje a veľmi .

Ešte ak čítam poniektoré výkriky ,že ty si taká a ty taký a pritom sme všetci na ceste do pekla a na majdan ,dnes v aute na ceste domov v rádiu sa vyjadril jeden múdry pán ,nepoviem meno nakoľko až po tejto vete ,že sme Ukrajina a skrytá forma , som ozaj spozornela.Z dôvodu toho prekliateho Váhostavu a spol.

Oligarchovia vraj už riadia náš štát a tak podobne ,nebudem písať dalej ,ak ste to nepočuli osobne vy ,tak možno vám to niekto potvrdí .

Bolo to niečo na zvracanie ,čo sme sa tu popísali a poľutovali občanov Ukrajiny a tu máš na občianka, už sa budem ladiť na rádio IMPULZ ono to nebude o nás a nebude sa to zlé počúvať.

Nepriateľ- môjho nepriateľa, je môj Priateľ ! : -)))

21.05.2015

Takto sme sa všetci dobrovolne dali prevychovať. Nie,vôbec to nie je vina ani jedného politika a ani jednej strany u nás. Skrátka,dostali nás na lepší život a vždy vedia vyriešiť aj dlhodobý problém,ak sa to týka nás a ich -nepriateľa. Dlhodobé problémy,vyriešia. Sme šťastní a vôbec nás už nezaujíma a ostanem ešte vôbec -človekom ? Ak,by sme ozaj sa začítali v [...]

Sme, ešte ĽUDIA ?

08.05.2015

Čo sa to vlastne s nami stalo ? Čo vlastne žijeme ? O čom sú naše životné ciele a vôbec život náš ? Vieme sa ešte rozpamätať na roky minulé a ako sa žilo medzi nami občanmi aj ked bola doba aká bola ? Pamätáme sa ,že sme boli ku sebe ohľaduplnejší a vedeli sme pochopiť bez posmeškov a narážok toho druhého ,čo mal problém ? Sme vôbec ešte ľudia alebo už len [...]

Stačí jedna funkcia a opozícia je v rozklade.

07.05.2015

V našej opozícii to vie vydržať vždy len dovtedy dokiaľ sa nejedná o voľnú funkciu. Aj tentokrát nesklamala nás občanov, ešte sa ani nevolí a už jedná z najsilnejších opozičných strán si postavila svojho koňa pána K.Mitríka a vôbec jej nevadí že ostatné strany v opozícii majú iného a tiež kvalitného kandidáta na šéfa NKU. Preto sa vždy pýtam bolo by nám [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 73085x
Priemerná čítanosť článkov: 2520x

Autor blogu

Kategórie