Založ si blog

Slováci , nemáte toho veľa na výber.

Najviac ma zarážalo a zaráža postoj našich v opozícii.

No ,nech mi nikto netvrdí ,že ak by boli čistý a nemali toho masla ozaj dosť na svojich hlavách ,že by sa nechali tak decimovať a zošmiešňovať, Smerom v NRSR .

Treba veru občanovi na tie nahrávky a všetky správy od , ľavej strany až po pravú stranu , silný žalúdok alebo ? nejakú maryšku ????

Po voľbách v roku 2012 som očakávala ozaj tvrdú a funkčnú opozíciu , dočkala som sa tichej a nečinnej opozícii a miestami akoby ani nebola.

Narastala skôr spolupráca s pravicou ,konkrétne s KDH a jej poslancami práve z vládnou stranou ,čiže Smerom.

Dokonca ,to šlo tak ďaleko ,že spojili silu a zahlasovali aj za ústavný zákon spolu v šíku.

Neviem možno to je pre vás OK no opozícia bola rozpoltená a pripadá mi že aj ostane.

Už začína vraj prokuratúra šetriť nejaké podozrenia zo strany ex a sú to z KDH , možno je to len dnes varovanie pre nich , budete mlčať a už nikdy sa nedávať proti nám vláde .

Nuž ak to nepochopíte bude konečne aj z politikov niekto za telefonáty z riaditeľmi nemocníc v roku -2010 minister prvý stíhaný.

Dajte liek a ak môžete a máte silu aj možno povinnosť nám občanom pripečením , dostať ako pomoc v štáte džointa či ako sa tomu dnes hovorí ? ľudovo , MARYŠKU.

Človek bude veselo naladený a bude mu fuk čo sa koná v štáte našom.

Napíšte prečo ?

Pravica ,prečo ?

Občania si to zaslúžili dospieť ku takému hnoju v riadený štátu kde ani Peter ba ani Pavol nie je čistý?

Nepriateľ- môjho nepriateľa, je môj Priateľ ! : -)))

21.05.2015

Takto sme sa všetci dobrovolne dali prevychovať. Nie,vôbec to nie je vina ani jedného politika a ani jednej strany u nás. Skrátka,dostali nás na lepší život a vždy vedia vyriešiť aj dlhodobý problém,ak sa to týka nás a ich -nepriateľa. Dlhodobé problémy,vyriešia. Sme šťastní a vôbec nás už nezaujíma a ostanem ešte vôbec -človekom ? Ak,by sme ozaj sa začítali v [...]

Sme, ešte ĽUDIA ?

08.05.2015

Čo sa to vlastne s nami stalo ? Čo vlastne žijeme ? O čom sú naše životné ciele a vôbec život náš ? Vieme sa ešte rozpamätať na roky minulé a ako sa žilo medzi nami občanmi aj ked bola doba aká bola ? Pamätáme sa ,že sme boli ku sebe ohľaduplnejší a vedeli sme pochopiť bez posmeškov a narážok toho druhého ,čo mal problém ? Sme vôbec ešte ľudia alebo už len [...]

Stačí jedna funkcia a opozícia je v rozklade.

07.05.2015

V našej opozícii to vie vydržať vždy len dovtedy dokiaľ sa nejedná o voľnú funkciu. Aj tentokrát nesklamala nás občanov, ešte sa ani nevolí a už jedná z najsilnejších opozičných strán si postavila svojho koňa pána K.Mitríka a vôbec jej nevadí že ostatné strany v opozícii majú iného a tiež kvalitného kandidáta na šéfa NKU. Preto sa vždy pýtam bolo by nám [...]

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 73072x
Priemerná čítanosť článkov: 2520x

Autor blogu

Kategórie