Založ si blog

ŠOK ! Fico a SMER , nech vládne, aj po 2016 roku!

Poznáte moje napísané články , najprv rozprávočka -nič nevyšlo, potom oznam a žiadosť na demisiu -nič prehrala som , tak vážení musí byť to dobrý politik !

Toľko sa snažíme ho opisovať ,že je taký a taký a koná to a to a vraj je bohatý.

Poznatok po rozhovore z pánom bol ozaj o realite a nie mojích snoch a víziach o odstupe politika p. Fica a jeho Smeru .

Debata bola veľmi otvorená až po chvíľke som však pochopila ,čo sa mi snažil s vetou ,treba pána Fica a jeho stranu Smer -sd ,nechať aby ešte ďalej vládol ,bez prestávky.

Sedela som prikovane a pozerala na pána ako -puk.

No v niekoľkých vetách mi vysvetlil celý problém o ktorom my občania znova nevieme a vôbec nevidíme do kuchyne ,politiky.

Prišlo mi až vtedy ,čo a o čom nás tiež v roku 89 v Decembri informovali páni z mesta a vraj je to pre vás občana horšie ako si žijete , nebudete mať za čo cestovať a vôbec ,vtedy ako ozajstný demokrati / hoci sme hovno / vedeli čo to je a čo znamená , mu povedali ,už vás komunistov máme dosťb a nech si žijeme ako v Nemecku a v Rakúsku a vôbec chodťe do dejín našich.

Včera sa mi zopakoval scénar ,že ten poitik ktorého nemusím a bola by som veľmi šťastnou osobou ,keby som ho ani nebola spoznala , vraj mám ho podporovať a oznamovať občanom -voľte ho a nech nám vládne .

To ,by ste museli vidieť reakciu v kaviarni ostatných po týchto slovách toho pána , celá miestnosť sa upela na mňa a môj rehot.

No ,ako vravím prešlo niekoľko hodín a vynorenie spomienky spred rokov a povedala som si ,ten človek žije a zamestnaný je u nich a v ich okruhoch , povedal práve vec a dal radu , že zvolte ho aj zo stranou a nech vládne štátu .

Sám si ho pripravil v ekonomike aj v zahraničnej politike ,tak nech válči ďalej v štáte a vo vláde.

Kedže sme tu na portáli hlavne na diskusiu a vaše postrehy a názory ,tak píšem vám môj postreh ,otvorene .

Má si to vraj pekne popapať ešte aspoň ďalšie vládnutie ,čo nám občanom a štátu popripravoval a schvaľoval vo vláde.

Musím uznať ,že kúsok toho -rácia -v rzhovore s týmto pánom je , sám si všetko rozbehol ,pripravil normy a zákony ,tak nech v dalších 4 rokoch nám ukáže už jeho výsledky a prospech pre národ -nás občanov.

Keby sa znova vymenili ,bolo by to znova len o tom ,že iná  nová skupina politikov -bvláda by sa nám vyhovárala zasa -4 roky ,to nie my to „FICO“ !

Ozaj ,je nutné aj zo zatnutými zubami no dať svoje ANO pánu Ficovi a jeho strane SMER na pokračovanie ,Istôt a všetkého dobrého pre nás občanov .

Skúste sa aj vy zarytí protificovci zamyslieť nad tým ,tak ako som vyzerala a smiala sa včera ja ,pri prvých radách a slovách toho pána z úradu a jeho poznatkov ,kde sa vraj koná chyba a kde mi nahrávame politikom.

A tak ,som slušne povedané proti tejto strane ale ,čo som si a ako pomohla v roku -1989 ,ked som bola tvrdo a nekompromisne proti komunistom ,nijako ba pravý opak -poškodila som si a to je to ,čo som pochopila hoci neskoro vo svojom živote ,no predsa .

Striedačka je vždy mlyn na nové výhovorky a nové kradnutie v štáte našom a politici sa majú potom aspoň možnosť vyhovárať ,ja nič to on ten ,čo bol doteraz.

 

Tak ,konečne prežime a zvoľme ešte pána Fica a jeho Smer na dalšie -4 roky vládnutia ,čo vy nato????

Nepriateľ- môjho nepriateľa, je môj Priateľ ! : -)))

21.05.2015

Takto sme sa všetci dobrovolne dali prevychovať. Nie,vôbec to nie je vina ani jedného politika a ani jednej strany u nás. Skrátka,dostali nás na lepší život a vždy vedia vyriešiť aj dlhodobý problém,ak sa to týka nás a ich -nepriateľa. Dlhodobé problémy,vyriešia. Sme šťastní a vôbec nás už nezaujíma a ostanem ešte vôbec -človekom ? Ak,by sme ozaj sa začítali v [...]

Sme, ešte ĽUDIA ?

08.05.2015

Čo sa to vlastne s nami stalo ? Čo vlastne žijeme ? O čom sú naše životné ciele a vôbec život náš ? Vieme sa ešte rozpamätať na roky minulé a ako sa žilo medzi nami občanmi aj ked bola doba aká bola ? Pamätáme sa ,že sme boli ku sebe ohľaduplnejší a vedeli sme pochopiť bez posmeškov a narážok toho druhého ,čo mal problém ? Sme vôbec ešte ľudia alebo už len [...]

Stačí jedna funkcia a opozícia je v rozklade.

07.05.2015

V našej opozícii to vie vydržať vždy len dovtedy dokiaľ sa nejedná o voľnú funkciu. Aj tentokrát nesklamala nás občanov, ešte sa ani nevolí a už jedná z najsilnejších opozičných strán si postavila svojho koňa pána K.Mitríka a vôbec jej nevadí že ostatné strany v opozícii majú iného a tiež kvalitného kandidáta na šéfa NKU. Preto sa vždy pýtam bolo by nám [...]

Joe Biden, prezidentské voľby

Izraelská ofenzíva v Gaze nie je genocídou, uviedol Biden

21.05.2024 06:46

ICC požiadal o vydanie zatykačov na Benjamina Netanjahua a vodcov Hamasu.

vojna na Ukrajine, MI-8, Charkov

ONLINE: USA ďalších vojenských inštruktorov Kyjevu nepošlú, Ukrajina opäť udrela Rusom na sklady paliva

21.05.2024 06:00, aktualizované: 07:06

Spojené štáty mali až do začiatku ruskej invázie vo februári 2022 na Ukrajine až 150 vojenských inštruktorov.

France Prison Break

Macron vzdá hold zabitým strážcom, podarí sa dolapiť najhľadanejšieho Francúza?

21.05.2024 06:00

Vo Francúzsku nasadili až 350 kriminalistov do pátrania po recidivistovi, ktorého pri krvavej prestrelke vyslobodila skupina maskovaných mužov.

radičová, ódor, heger

Bývalí premiéri pre Pravdu: Strelec pred domom, žiletka, nábojnica i vyhrážky smrťou. Agresivitu treba odstrániť

21.05.2024 06:00

Kým doteraz to ostalo len pri vyhrážkach či nábojniciach v obálke, stredajší atentát zmení Slovensko navždy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 73278x
Priemerná čítanosť článkov: 2527x

Autor blogu

Kategórie